Events on the lake .

Naast een heerlijke maaltijd kan je ook op deze unieke drijvende locaties terecht om je eigen evenement op het water te organiseren!

Geef je (zakelijk) event net dat tikkeltje extra en blaas je gasten omver met deze unieke locatie op het water!
Bovendien kunnen we daarnaast onze infrastructuur naar jouw wenselijke locatie brengen en installeren.
Zolang er water is natuurlijk…

Jouw event on the lake.

Jouw evenement op één van onze Dinner On The Lake On Tour locaties? Dat kan!

Je bepaalt zelf het concept en hoe de avond eruit ziet. Alles is mogelijk! Of toch heel veel.

Wil jij van je evenement iets memorabels maken samen met Dinner On The Lake? Vraag hieronder vrijblijvend je offerte aan en wij contacteren je zo snel mogelijk!

Contacteer ons

Locaties op aanvraag .

Heb je zelf een mooie waterplas op het oog en zou je daar een event willen organiseren maar geen idee hoe zoiets aan te pakken? Dan ben je bij Dinner On The Lake aan het juiste adres! Huwelijken, verjaardagen, festivals, zakelijke events,… zolang er water is, weten wij wat te doen om er iets adembenemends van te maken.

Zin gekregen in een spetterend event op jouw droomlocatie?
Vul onderstaand contactformulier in en we contacteren je zo snel mogelijk om samen de mogelijkheden van Dinner On The Lake – On demand te bespreken!

Contacteer ons

Winetasting on the lake .

Benieuwd wat er zoal mogelijk is op het water? Een winetasting bijvoorbeeld! Een paar goede flesjes wijn en wijnglazen: veel meer is er niet nodig voor een geslaagde wijnproeverij. Combineer dat met sublieme, bijpassende hapjes en de rustgevende omgeving, en je hebt een perfect event on the lake. Wil jij ook zo’n event on the lake?

This was 2021 .

Dinner On The Lake Averbode